Η περίοδος τού Covid-19, ήταν μία περίοδος από την οποία επέζησαν, όχι μόνον οι πιό υγιείς οργανισμοί αλλά και οι πιό υγιείς επιχειρήσεις.

"Every cloud has a silver lining" λένε οι Άγγλοι και πολύ πριν από αυτούς, οι αρχαίοι Έλληνες είπαν "Ουδέν κακόν αμιγές καλού".

Έτσι ο κορωνοϊός μάς δίδαξε, μάς εξέλιξε και μάς άφησε ΔΩΡΟ τα διαδικτυακά μαθήματα. Μαθητές μας, απο διαφορετικά φροντιστήρια συνυπήρξαν σε κοινές διαδικτυακές τάξεις. Οι διαδραστικοί μας πίνακες (interactive whiteboards) έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο τρόπο διδασκαλίας, με τη μορφή τού "screen sharing" ή "κοινή χρήση οθόνης".

Με την πάροδο τού χρόνου αποκτήσαμε νέους μαθητές απ΄όλα τα μέρη τής Ελλάδας και στη συνέχεια και από Ευρώπη και Σαουδική Αραβία. Τα e-lessons τα αγαπήσαμε και πιστέψαμε σ'αυτά!

Είμαστε πάλι κοντά σας, με φυσική παρουσία. Όμως ένα ποσοστό των μαθητών μας, καθώς και κάποιοι νέοι προτίμησαν τα διαδικτυακά μαθήματα.

Τα e-lessons καλύπτουν αποστάσεις, φοβίες, αδιαθεσίες, οτιδήποτε σας εμποδίζει από την προσέλευση στο χώρο μας. Ακόμα κι οι δια ζώσης μαθητές μας, μερικές φορές επιλέγουν να παρακολουθήσουν το μάθημα από το σπιτι τους,

Καλώς ήρθαμε στον 21ο αιώνα!e-genius.gr ...intelligent web software