Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας είναι πνιγμένο σ’ ένα κυκεώνα από μαθήματα, σπορ και υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα.....

Εάν εσείς, οι γονείς αγωνίζεστε να ανταπεξέλθετε στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις, που προκύπτουν από αυτά......

Σας προσφέρουμε την λύση!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος στο σχολείο μας, στις σύγχρονες κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις μας, αλλά και διαδικτυακά, θα λειτουργήσουν τα

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ με «ΠΑΓΙΩΜΕΝΕΣ» ΤΙΜΕΣ.

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, για κάλυψη της ύλης μιας τάξης σε εννέα εβδομάδες.

α) Για όσους έχουν καθυστερήσει την έναρξη της ξένης γλώσσας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να πάρουν το LOWER πριν την είσοδό τους στο λύκειο. Η αντιστοιχία μεταξύ ελληνικού σχολείου και τάξης στα αγγλικά είναι όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

ΤΑΞΗ ΕΛΛ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΓΑΛΛΙΚΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΒΔημοτικού

Α’ προκαταρκτική

   

ΓΔημοτικού

Β’ προκαταρκτική

   

ΔΔημοτικού

Α’ κανονική

Cours I

 

ΕΔημοτικού

Β’ κανονική

Delf A1

G1

ΣΤ’ Δημοτικού

Γ’ κανονική

Delf A2

G2

A’ Γυμνασίου

Δ’ κανονική

Delf B1

G3

Β’ Γυμνασίου

Pre Lower

Delf B2

B1G

Γ’ Γυμνασίου

Lower

 

B2G

Α’ Λυκείου

   

Β2+G

β) Για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν περισσότερες από μία ξένες γλώσσες, πράγμα δύσκολο να επιτευχθεί το χειμώνα ταυτόχρονα με τα ελληνικά μαθήματα.

Τονίζουμε ότι το καλοκαίρι η απόδοση στη γλωσσομάθεια είναι υψηλή γιατί έχει συνέχεια με το χειμώνα, τα τμήματα είναι ολιγομελή σαν ιδιαίτερα και είναι πρωινά που είναι καθαρό το μυαλό.

Για να αποφευχθεί η ζεστή περίοδος του καλοκαιριού, τα θερινά τμήματα ολοκληρώνονται σε δύο περιόδους: μέσα Ιουνίου – Ιούλιο, διακοπές τον Αύγουστο, 2 εβδομάδες τον Σεπτέμβριο.

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας στα θερινά τμήματα θα συντελέσει στην πιο ομαλή και σωστά οργανωμένη λειτουργία των παραπάνω τμημάτων.

Σας περιμένουμε να συζητήσετε μαζί μας τις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού σας κι από κοινού να καταλήξουμε στο πιο κατάλληλο χρονοδιάγραμμα σπουδών.



e-genius.gr ...intelligent web software