Ποιοι Είμαστε

Η Εύη Χατζηδάκη μετά από 6 χρόνια στο Λονδίνο, όπου σπούδασε Αγγλική γλώσσα αρχικά και Ψυχολογία στη συνέχεια, επέστρεψε στην Αθήνα.

  • Εργάστηκε με ζήλο και όραμα, δημιούργησε όμορφους και λειτουργικούς χώρους, τους εξόπλισε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέλαβε εξαίρετο προσωπικό το οποίο εκπαίδευσε στη χρήση διαδραστικών μέσων, εξοικείωσε με τη βιωματική διδασκαλία και δίδαξε τη δημιουργία κινήτρων για τους μαθητές

  • Η επιτυχημένη πορεία του πρώτου της σχολείου την οδήγησε στη δημιουργία ακόμα ενός στα Σπάτα Αττικής.

«Ολιστική εκπαίδευση» το νέο Όραμα

  • Η ολιστική εκπαίδευση είναι η ολοκληρωμένη σχέση ανταλλαγής ιδεών καθηγητή-μαθητή καθώς και η προσπάθεια να περάσουν στους μαθητές όχι μόνο οι λέξεις και τα γραμματικά φαινόμενα της γλώσσας αλλά και η κουλτούρα της χώρας.

  • Με αυτόν τον τρόπο τα νέα παιδιά μπορούν να ευαισθητοποιηθούν σε οικολογικά και κοινωνικά θέματα, να κάνουν εποικοδομητικούς διαλόγους και να ανοίξουν στη ζωή τους καινούργια παράθυρα γνώσης.


Η διαφορά του εκπαιδευτικού συστήματος της Βρετανίας από αυτό της Ελλάδας ήταν κάτι που με πονούσε. Έτσι αποφάσισα να ανοίξω ένα σχολείο στο Χαλάνδρι, όπου θα έβαζα σε εφαρμογή αυτά που έμαθα στην Αγγλία, με σκοπό να αναβαθμίσω την διδασκαλία.

Εύη Χατζηδάκη



e-genius.gr ...intelligent web software